Ochrana osobných údajov

Ochrana osobných údajov – kontaktný formulár

BORITEX – sk s.r.o., so sídlom Kozia 27, 81103 Bratislava, IČO: 36031101, Zapísaná: Oddiel Sro, vložka číslo: 31272/B spracováva v prípade vášho dopytu služieb v zmysle Zákon č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov, nasledujúce osobné údaje:

  • meno a priezvisko
  • emailovú adresu
  • telefónne číslo

Meno, priezvisko, emailovú adresu a telefónne číslo je nutné spracovať pre vytvorenie ponuky služieb, rokovania o tejto ponuke alebo za účelom odpovede na Vami položená otázka. Takéto spracovanie umožňuje Zákon č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov. Tieto osobné údaje budú spoločnosťou BORITEX – sk s.r.o. spracovávané po dobu rokovaní o uzavretí zmluvy medzi vami a BORITEX – sk s.r.o., najdlhšie 1 rok od vašej dopytu, pokiaľ neudelíte súhlas na ďalšie spracovanie.

Ochrana osobných údajov e-shop

BORITEX – sk s.r.o., so sídlom Kozia 27, 81103 Bratislava, IČO: 36031101, Zapísaná: Oddiel Sro, vložka číslo: 31272/B spracováva v prípade vášej objednávky v zmysle Zákon č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov, nasledujúce osobné údaje:

  • meno a priezvisko
  • emailovú adresu
  • telefónne číslo
  • IP Adresu

Meno, priezvisko, emailovú adresu, telefón a IP adresu je nutné spracovať pre vytvorenie ponuky objednávky a následne zmluvyného vzťahu medzi Vami ako zákazníkom a spoločnosťou BORITEX – sk s.r.o. ako predajcom.

Spracovanie osobných údajov je vykonávané spoločnosťou BORITEX – sk s.r.o. teda správcom osobných údajov, osobné údaje však pre túto spoločnosť ďalší poskytovateľia spracovateľských softvérov, služieb a aplikácií, ktoré však v súčasnej dobe spoločnosť nevyužíva.

Vezmite, prosíme, na vedomie, že podľa zákona o ochrane osobných údajov máte právo:

  • požadovať od nás informáciu, aké vaše osobné údaje spracovávame,
    požadovať od nás vysvetlenie ohľadne spracovania osobných údajov,
    vyžiadať si u nás prístup k týmto údajom a tieto nechať aktualizovať alebo opraviť,
  • požadovať od nás vymazanie týchto osobných údajov – tento výmaz však bude mať za následok ukončenie rokovaní o zmluve,
  • v prípade pochybností o dodržiavaní povinností súvisiacich so spracovaním osobných údajov obrátiť sa na nás alebo na Úrad na ochranu osobných údajov.

Spracovanie osobných údajov je vykonávané spoločnosťou BORITEX – sk s.r.o. teda správcom osobných údajov, osobné údaje však pre túto spoločnosť môžu spracovávať ďalší poskytovateľia spracovateľských softvérov, služieb a aplikácií, ktoré však v súčasnej dobe spoločnosť nevyužíva.