Ochrana osobných údajov

Prevádzkovateľ internetového obchodu www.boritex.sk, spoločnosť BORITEX – sk s.r.o. uchováva a spracúva osobné údaje v súlade so zákonom o ochrane osobných údajov č. zákona č. 122/2013 Z.z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších predpisov.

Chránime vaše údaje

Vaše osobné údaje, ktoré uvediete pri nákupe sú úplne dôverné a v žiadnom prípade nebudú poskytnuté tretím stranám. Osobné údaje budú použité len pre nevyhnutné úkony spojené s vybavením objednávky.

Na písomnú žiadosť zákazníka budú osobné údaje z databázy vymazané a BORITEX – sk s.r.o. ich nebude ďalej spracovávať.

Zaškrtnutím „Chcem dostávať informácie o novinkách, akciových ponukách a zľavové kupóny“ v poslednom kroku objednávky  alebo vpísaním svojej e-mailovej adresy do kolonky „Akcie, zľavy a novinky prednostne na Váš e-mail“ nám dobrovoľne dávate súhlas k tomu, aby sme Vás o týchto zľavách a ponukách mohli informovať a kontaktovať za účelom marketingu.

Kontaktná adresa:
BORITEX – sk s.r.o.
Kozia 27
811 03 Bratislava – Staré mesto
Emailová adresa: boritex@boritex.sk

Možnosti odhlásenia zo zasielania novinkových emailov (odstránenie adresy z databázy)

  1. v každej emailovej správe nájdete odkaz „zrušiť zasielanie newsletterov“, po kliknutí na tento odkaz a potvrdení bude váš email vyradený z databázy
  2. v nastavení svojho účtu môžete zrušiť zasielanie novinkových emailov
  3. pošlite žiadosť na email boritex@boritex.sk a váš email bude vyradený z databázy

Možnosti odstránenia osobných údajov

V prípade, že máte záujem o odstránenie všetkých osobných údajov, kontaktujte nás na emailovej adrese boritex@boritex.sk s touto žiadosťou. Bezodkladne odstránime všetky osobné či citlivé údaje.